Over

Mijn naam is Jan Dirk en al jarenlang zijn oldtimers mijn passie. Op de lagere school was ik altijd al bezig met brommertjes en dat werden vanaf mijn 17e langszamerhand auto’s. Tijdens mijn HTS opleiding kwamen eerst de Citroen 2cv en later  de Volvo Amazon, katterug, 240 langs. In 2011 kocht ik samen met mijn vriendin de eerste bus  die we Kermit noemde en waarmee we half Europa hebben gezien.

Sindsdien heeft het bussenvirus toegeslagen. Na veel werk aan Kermit restaureerde ik vanaf de basis een eerste complete bus. Hierna kwam er een volgende. Toen ik vervolgens mensen in Amerika leerde kennen begon ik af en toe een bus te importeren. Dit deed ik altijd naast mijn werk als hobby maar toen ik begin 2018 mijn baan verloor vanwege een reorganisatie besloot ik voor mijzelf te beginnen. JD classics was geboren.

Via mijn netwerk in binnen en buitenland haal ik degelijke klassiekers naar Nederland. Ik ga ook zelf regelmatig naar het buitenland om klassieke auto’s te zoeken, waarbij originaliteit, kwaliteit en het verhaal van het grootste belang zijn.

Ik specialiseer me in originele ‘echte’ oldtimers. Met name de basis moet roestvrij zijn en ‘echt’ zijn. Geen plamuur of dichtgesmeerde auto’s maar een basis van kwaliteit. Tevens probeer ik de auto’s op zo’n manier verkoopbaar te maken dat de prijzen niet te hoog worden. Veel klanten doen liever een paar klussen zelf en betalen liever wat minder.

Bent u op zoek naar een oldtimer of zelfs een echte VW bus. Aarzel niet om contact op te nemen of een keer te komen kijken.

 

Advertenties